storlien

0647 – 704 77

åre/duved

0647 – 100 22

Järpen/Mörsil

0647 – 104 00

hallen

0643 – 301 20

Taxi Duved

Taxi, Duved

När du behöver en taxi för körning till och från Duved är det Taxi Västjämtland du ska ringa. Vår affärsidé är att erbjuda Jämtlands bästa transporter, speciellt för barn, sjuka eller äldre. Vi vill alltid leverera hög kvalitet och på bästa sätt ta dig från A till B, oavsett om du vill ha en liten eller stor taxi.

Taxi med fokus på miljö

På Taxi Västjämtland bryr vi oss även mycket om miljön, och grunden i vårt arbete är efterlevnad av miljölagarna. Utifrån denna nivå arbetar vi ständigt med att förminska verksamhetens och framför allt transporternas miljöpåverkan.

Taxi Västjämtland är certifierade enligt Säker Grön Taxi som är ett system utformat av Svenska Taxiförbundet för att säkerställa miljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och vår ambition är att bidra till att nollvisionen uppfylls.

Låt oss ta hand om din sjuktransport

Förutom vanliga taxitransporter utför vi även samhällsbetalda transporter i Duved/Åre.

Dessa transporter innefattar blanda annat:

  • Skolkörningar
  • Färdtjänster
  • Sjukresor
  • Linjetrafik

När du beställer en taxi från oss, oavsett om det är en liten eller en stor taxi vill vi att ni ska vara trygga med våra förare. Vi har därför krav på våra förare att de har både körkort och taxilegitimation. Vi utbildar sedan vår personal i hjärt/lungräddning, akutsjukvård, Ecodrive och Säker Grön Taxi.

För oss är just säkerhet och trygghet hos våra passagerare det allra viktigaste. Du kan därför beställa en taxi från oss med gott samvete och en trygghet i att vi tar hand om alla behov. Det finns ingen bättre transport till och från Duved.

Kontakta oss för mer information och se vilka priser som gäller när du beställer en stor taxi till Duved/Åre. Vi finns även i Storlien, Järpen och Hallen. Välkommen!

Taxi Västjämtland
Lagervägen 20, 837 32 Järpen
Tel. 0647-10394
Mail taxi.vj@telia.com