storlien

0647 – 704 77

åre/duved

0647 – 100 22

Järpen/Mörsil

0647 – 104 00

hallen

0643 – 301 20

Taxi Östersund Åre

Taxi, Östersund – Åre

När du behöver en taxi för körning till och från Östersund och Åre är det oss på Taxi Västjämtland du ska ringa. Vår affärsidé är att erbjuda Jämtlands bästa transporter med särskild inriktning mot barn, sjuka och äldre.

För oss är just säkerhet och trygghet hos våra passagerare det allra viktigaste. Vi vill alltid leverera hög kvalitet och på bästa sätt ta dig från A till B, oavsett vilken taxi du vill ha eller vart du vill åka. Du kan därför beställa en taxi från oss med gott samvete och en trygghet i att vi tar hand om alla behov. Det finns ingen bättre transport i Åre och Östersund.

Vi tänker på vår miljöpåverkan

På Taxi Västjämtland lägger vi stort fokus miljön, och grunden i vårt arbete därför är att följa alla miljölagar. Utifrån detta arbetar vi ständigt med att förminska verksamhetens och framför allt våra transporters miljöpåverkan.

Taxi Västjämtland är certifierade enligt Säker Grön Taxi som är ett system utformat av Svenska Taxiförbundet för att säkerställa miljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och vår ambition är att bidra till att nollvisionen uppfylls.

Vi ställer stora krav på våra förare!

När du beställer en taxi från oss, oavsett om det är en liten eller en stor taxi, vill vi att ni ska vara trygga med våra förare. Vi har därför krav på våra förare att de har både körkort och taxilegitimation. Vi utbildar sedan vår personal i hjärt/lungräddning, akutsjukvård, Ecodrive och Säker Grön Taxi.

Samhällsbetalda transporter i Östersund och Åre

Förutom vanliga taxitransporter utför vi även samhällsbetalda transporter i Östersund och Åre.

Dessa transporter innefattar blanda annat:

  • Skolkörningar
  • Färdtjänster
  • Sjukresor
  • Linjetrafik

Kontakta oss för mer information och se vilka priser som gäller när du behöver en taxi till Östersund eller Åre. Vi finns även i Storlien, Järpen och Hallen. Välkommen!

Taxi Västjämtland
Lagervägen 20, 837 32 Järpen
Tel. 0647-104  00
E-post: kontoret@taxivastjamtland.se