storlien

0647 – 704 77

åre/duved

0647 – 100 22

Järpen/Mörsil

0647 – 104 00

hallen

0643 – 301 20

Taxi Åre Östersund

Taxi, Åre – Östersund

När du behöver en taxi för körning till och från Åre-Östersund är det Taxi Västjämtland du ska ringa. Vår affärsidé är att erbjuda Jämtlands bästa transporter med särskild inriktning mot barn, sjuka och äldre. Vi vill alltid leverera hög kvalitet och på bästa sätt ta dig från A till B, oavsett vilken taxi du vill ha eller vart du vill åka.

Trygga transporter med välutbildade förare

När du beställer en taxi från oss, oavsett om det är en liten eller en stor taxi, vill vi att ni ska vara trygga med våra förare. Vi har därför krav på våra förare att de har både körkort och taxilegitimation. Vi utbildar sedan vår personal i hjärt/lungräddning, akutsjukvård, Ecodrive och Säker Grön Taxi.

För oss är just säkerhet och trygghet hos våra passagerare det allra viktigaste. Du kan därför beställa en taxi från oss med gott samvete och en trygghet i att vi tar hand om alla behov. Det finns ingen bättre transport i Åre och Östersund.

Stort fokus på miljö och säkerhet

På Taxi Västjämtland bryr vi oss även mycket om miljön, och grunden i vårt arbete är att följa alla miljölagar. Utifrån denna nivå arbetar vi ständigt med att förminska verksamhetens och framför allt transporternas miljöpåverkan.

Taxi Västjämtland är certifierade enligt Säker Grön Taxi som är ett system utformat av Svenska Taxiförbundet för att säkerställa miljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och vår ambition är att bidra till att nollvisionen uppfylls.

Samhällsbetalda transporter

Förutom vanliga taxitransporter utför vi även samhällsbetalda transporter inom Åre Kommun och Östersund.

Dessa transporter innefattar blanda annat:

  • Skolkörningar
  • Färdtjänster
  • Sjukresor
  • Linjetrafik

Kontakta oss för mer information och se vilka priser som gäller när du beställer en taxi till Åre och Östersund. Vi finns även i Storlien, Järpen och Hallen. Välkommen!

Taxi Västjämtland
Lagervägen 20, 837 32 Järpen
Tel. 0647-10394
Mail taxi.vj@telia.com