storlien

0647 – 704 77

åre/duved

0647 – 100 22

Järpen/Mörsil

0647 – 104 00

hallen

0643 – 301 20

Taxi i Åre

Taxi i Åre

Åres bästa och mest punktliga taxi kan du beställa enkelt från Taxi Västjämtland. Vi består av fem samverkande taxibolag i Åre Kommun!

Vi är dedikerade till att erbjuda de bästa transporterna i Åre, med fokus på barn, sjuka och äldre. Vi vill alltid leverera hög kvalitet och på bästa sätt ta dig från A till B, oavsett om du vill beställa en liten eller stor taxi.

Lång erfarenhet och välutbildade förare

Taxi Västjämtland har funnits sedan slutet på 80-talet och har därför lång erfarenhet av säkra och snabba körningar. För att du som kund ska få den allra bästa servicen och alltid känna dig helt trygg när du åker med oss har vi krav på våra förare att de har både körkort och taxilegitimation.

Vi utbildar sedan vår personal i hjärt/lungräddning, akutsjukvård, Ecodrive och Säker Grön Taxi.

Förutom vanliga taxitransporter utför vi även samhällsbetalda transporter i Åre kommun. Detta innefattar blanda annat skolkörningar, färdtjänster, sjukresor och linjetrafik.

Vi tänker lika mycket på miljön som på din säkerhet!

På Taxi Västjämtland bryr vi oss mycket om miljön och vår miljöpåverkan. Grunden i vårt arbete är därför att noga följa alla miljölagar, och utifrån dessa arbetar vi ständigt med att förminska vår verksamhet och framför allt våra transporters påverkan på miljön.

Taxi Västjämtland är certifierade enligt Säker Grön Taxi som är ett system utformat av Svenska Taxiförbundet för att säkerställa miljö, kvalitet och trafiksäkerhet. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och vår ambition är att bidra till att nollvisionen uppfylls.

Att beställa en taxi i Åre med oss är både enkelt och bekvämt, även om du har familjen med dig. Vi erbjuder både sittkuddar och bakåtvända bilbarnstolar att hyra per resa. Nämn det för oss på telefon så lägger vi det på priset direkt.

Välkommen att ringa oss när du vill beställa en taxi, till eller från Åre. Vi har öppet dygnet runt!

Taxi Västjämtland
Lagervägen 20, 837 32 Järpen
Tel. 0647-104 00
E-post: kontoret@taxivastjamtland.se